Állványozás, hőszigetelés

Hírek

Ezúton is meg szeretnénk köszönni ügyfeleink bizalmát, amely lehetővé tette, hogy 2012 évben 200 millió Ft forgalmat érhessünk el. Reméljük, hogy a 2013. évben is minket választanak mind állványozás mind hőszigetelés kivitelezés kapcsán.

A genfi székhelyű Európai Nukleáris Kutatási Szervezet (CERN) Magyarországon létesíti legújabb adatközpontját. A kivitelezéshez szükséges állványzatokat az Induserv építi.

Az Induserv Kft 2012. évben a Pénzügyőr Sportegyesület Kézilabda Szakosztályát támogatja.

Állványozás - építés, bérbeadás, értékesítés

Felépített MODEX állványzat - állványozás szakértelemmel

Az Induserv Kft a magyarországi állványépítés, állványbérbeadás és állványértékesítés egyik meghatározó szereplője. A német Hünnebeck BOSTA100, BOSTA70 homlokzati állványrendszerek, MODEX térállványzat, valamint az angol Youngman BOSS alumínium gurulós állványzatok tartoznak a termékportfóliónkba. A fenti termékeket értékesítjük, bérbe adjuk valamint igény esetén meg is építjük ügyfeleink számára.

A biztonság az állványozás során elsődleges

Az emberi élet és egészség a legmagasabb prioritással bír számunkra. Nincs az a határidő, nincs az az elérhető nyereség vagy fenyegető veszteség mely a biztonság terén kompromisszumra kényszeríthetne minket.

Nem véletlen, hogy a magyarországi szabályozó környezet is egyre nagyobb hangsúlyt helyez a munkabiztonságra. Több százezer forintos bírságok szabhatóak ki nem megfelelő állványzatok, illetve az állványzat nem megfelelő összeszerelése esetén. A bakállványok, létrák munkavédelmi szempontból nem kielégítőek, azaz rendkívül veszélyesek. Az állványozás komoly szakértelmet kíván, mind a tervezés, mind a kivitelezés során.

Ipari állványépítés

A Induserv Kft munkatársai a legnagyobb magyarországi ipari projekteken szerezett tapasztalata biztos bázist jelent, hogy az Ön igényeinek is megfeleljünk. Munkatársaink a petrolkémiai üzemek, erőművek karbantartásában és új ipari üzemek létesítésében bizonyították képességeiket.

Építőipari állványépítés

Az Induserv Kft teljes körű építőipari állványépítési szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére. Mi gondoskodunk az állványzat ki és visszaszállításáról, építéséről, átépítéséről és bontásáról, a szükséges érintésvédelem kiépítéséről. Önnek csak a saját szakterületével kell foglalkoznia.

Állványbérbeadás

Azoknak az ügyfeleinknek is készséggel állunk rendelkezésére, akik az állványzatot csak bérelni szeretnék.

Magyarországi forgalmazás

Az Induserv Kft forgalmazza Magyarországon a HÜNNEBECK és a HARSCO termékeit, többek között a népszerű BOSTA és MODEX állványrendszereket és a RASTO, MANTO és VARIOMAX/TOPFLEX zsalurendszereket.

Letölthető termékkatalógusok

Kapcsolat

Tel.: +36 30 297 6806
E-mail: info@induserv.hu

Állványozás Tudástár

Az állványozás kicsit hasonlít az autószereléshez. Minden felnőtt férfi meg van győződve róla, hogy kiválóan ért hozzá, pedig a kivitelező cégek kockázati besorolása alapján az állványozás az egyik legveszélyesebb tevékenység.

Technikai értelemben véve a panelrekonstrukcióhoz szükséges állványépítés a legegyszerűbb feladatok egyike. A homlokzatok egyenesek, az épületek jól megközelíthetőek, azonban a panelrekonstrukció is tartogat kihívásokat az állványépítők számára.

A műemlék jellegű épületek döntő többsége a belvárosban található és ez jelentős logisztikai problémákat okoz az állványépítés során. A behajtás és a rakodás fizikailag is nehézségekbe ütközhet, és a munkálatok elvégzéséhez szükséges engedélyek beszerzése sem mindig egyszerű.