Állvány eladás | állványrendszerek, állványalkatrészek eladása

Állvány eladás - eladó állványrendszerek, állvány eladás és állvány alkatrész értékesítés
Napjainkra már lejárt az ideje a fűrészelt fából összeácsolt állványzatoknak. A kivitelezők a dráguló munkaerő, a szigorodó munkavédelmi előírások és ellenőrzések miatt kénytelenek elmozdulni a standardizált állványzati megoldások felé. A rendszerállványok hatékony és biztonságos megoldást kínálnak a homlokzatok kivitelezésével foglalkozó cégeknek.


A legtöbb cég vagy már beruházott állványrendszerekbe, vagy most tervezi ezt a lépést. A rendszerekbe beruházásnak azonban van egy hátulütője is: a rendszerkötődés kialakulása. Rendszerkötődésnek nevezzük azt a tényt, hogy az állványrendszerek egymással nem kompatibilisek, azaz amennyiben Önnek például Plettac rendszerű állványzata van, akkor azt nem tudja Hünnebeck vagy Layher elemekkel kiegészíteni. A legtöbb rendszernek egy forgalmazója van Magyarországon, akik így a rendszerkötődés kialakulása után (azaz az első nagyobb csomag eladása után) már nincsenek versenyhelyzetben.


Az Induserv Állvány Kft által kínált megoldások

1. Amennyiben az Önök cégének már van állványrendszere és ezt kívánja kiegészíteni, akkor kínálatunkban szerepelnek kedvező áru kompatibilis elemek, melyekkel gazdaságosan fejlesztheti, egészítheti ki meglévő állványrendszerét.
2. Amennyiben rezsianyagokra van szüksége, úgymint állványfólia, állványháló, szemes csavar, dübel, gyorskötöző, akkor készletünkből gyorsan és kedvező áron tudjuk kiszolgálni.
3. Amennyiben komplett állványrendszert akar vásárolni, akkor rendkívül kedvező áron kínálunk ÚJ és használt állványrendszereket.


Eladó állványrendszerek, állvány eladás és állvány alkatrész értékesítés

Állvány eladás árak - példa állvány csomagokra

1514 m2 ÚJ 70 cm-es állványrendszer csomagára: 10.500.000 Ft +áfa -tól

1500 m2 HASZNÁLT HÜNNEBECK BOSTA 100 csomagára: 7.500.000 Ft +áfa-tól

Állványfólia: 326 Ft/m2 + áfa

Kiemelt Ügyfeleink

Go to top